Background2

De ‘lekkerste’ & beste studentenbeleving van Nederland

WIJ ZIJN SACLÉ

Studenten van hun telefoon afhalen... dat is wat wij doen. Menselijke connectie is een van de belangrijkste dingen in het leven en dat is wat wij stimuleren met alles wat we bieden. Alle studenten het leven laten vieren, met elkaar. Dat is waar Saclé goed in is!

Play Video
coconut
palm-trees

VERKRIJGBAARHEID

Horeca

Het ontstaan van onze producten komt vanuit een behoefte uit de markt. Wij signaleren deze behoeftes en trends, spelen hierop in en ontwikkelen producten waar jij als horecaondernemer daadwerkelijk mee aan de slag kunt.

 

Retail

Saclé gaat verder in service en partnership. Zo denken wij mee met jou als wholesaler of ondernemer om je verkoop te stimuleren, met een groot distributienetwerk, waardoor onze producten vrijwel overal verkrijgbaar zijn. 

Events

Als betrouwbare partner gaat Saclé onder andere feesten, festivals en evenementen organiseren. Het thema staat volledig in de sfeer van dé leukste & meest creatieve studentenbeleving van het land. Want het bouwen van een feestje, dat kan Saclé als geen ander!

Nieuws

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

"Students, are you ready for a party?"

Veelgestelde vragen

WhatsApp Image 2022-05-18 at 9.52.24 AM
Wat is Saclé?

Saclé is een shotdrank met overheerlijke tropische vruchten die gedistilleerd is in Nederland. De zoete, frisse en unieke smaak maakt dat het een lievelingetje is onder studenten. Saclé bevat 14,5% alcohol en is gebaseerd op vodka. Het verschil? Saclé is 'not just a shot', maar een totale beleving. Het is de combinatie met muziek, feesten, spellen en rituelen die maakt dat Saclé dé ultieme feestbeleving in de studentenwereld is. Saclé drank is afkomstig uit Nederland.

Waar is Saclé te verkrijgen?

Saclé is een Nederlands merk en is te verkrijgen bij cafés, clubs, slijters, verenigingen, festivals en winkels door het hele land. Bovendien is het ook in België, Duitsland en Oostenrijk op een aantal geselecteerde plekken te verkrijgen. Saclé kopen kun je echter over de gehele wereld!

Hoe koop je Saclé?

Ben je retailer of groothandelaar? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website. Bel je ons liever? Dat kan uiteraard ook! Ons telefoonnummer staat onderaan de pagina. We helpen je dan om tegen de beste voorwaarden Saclé in jouw assortiment te krijgen. Ben je consument? Bestel Saclé dan eenvoudig online, koop het bij je lokale slijterij of bestel het in je favoriete café of club!

Hoe neem je contact op met Saclé?

Dat is heel eenvoudig: vul het contactformulier in of bel ons. Wij zijn bereikbaar voor zowel ondernemers als particulieren.

Hoe kan ik mijn pakket retourneren?

Neem contact op per email info@sacle.nl en vermeld in je mail de volgende punten:

Het ordernummer
De artikelen die je retour stuurt
Stuur de producten in een doos naar:

  Saclé
  Anderlechtstraat 15
  5628 WB Eindhoven

Gebruik bij voorkeur de originele doos
Voeg een briefje toe met je ordernummer (anders kunnen wij de retourorder niet verwerken)
Stuur het pakket gefrankeerd naar dit adres
Bewaar de track en trace code als bewijs

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.