“The Spirit Of Fun”

Ons verhaal

Het leven draait om tijd doorbrengen met je vrienden, nieuwe herinneringen maken, en natuurlijk zo veel mogelijk plezier maken. Ons doel is om de verfrissende spirit van plezier te brengen, waar je ook bent.

Wij zetten ons daarom ook graag in om de leukste herinneringen te maken, met jou. Saclé organiseert de leukste events en feesten voor iedereen die van een party houdt. Om zo samen herinneringen en banden te maken die je voor altijd bij zullen blijven.

Sacle-Fles
https://sacle.nl/wp-content/uploads/2022/09/cropped-favicon.png

Waar is alles nou eigenlijk begonnen?

In 2019, overhoorden de oprichters tijdens een feestje een aantal meiden/feestgangers klagen over de shotjes in Nederland. Al jaren hetzelfde en qua smaak kon het ook wel wat beter…

Daar hebben ze wel een punt, dachten de oprichters, en zijn op pad gegaan om daar verandering in te brengen. Niet alleen de smaak, maar ook de aanpak van de grote merken kreeg de aandacht van de oprichters.

Ze waren op zoek naar niet ‘gewoon iets zoets’ maar iets nieuws en unieks, met een exotisch, fris vakantiegevoel.

De kleur paars wordt ook wel gezien als een symbool voor passie, inventiviteit, inspiratie en originaliteit, en dat past perfect bij jongeren, die zich elke dag aan het ontwikkelen zijn.

Een jaar later, na meerdere testrondes, zijn ze uitgekomen op een frisse smaak op vodkabasis. Hoe pakt Saclé dingen dan anders aan?

Dat kan en ga je zelf wel ervaren. Creativiteit aan de top!

6fbf1edc445d7210e02d20e6e342287a

Onze motivatie

Na de coronaperiode zijn er veel mensen die aangaven te kampen met eenzaamheid, stress en druk. Om specifiek te zijn: Ruim driekwart van de studenten voelt zich eenzaam, waarvan een kwart een sterke mate van eenzaamheid voelt.

Menselijke connectie is een van de belangrijkste dingen in het leven en dat is wat wij stimuleren met alles wat we bieden. Mensen het leven laten vieren, met elkaar. Dat is waar Saclé zich graag voor inzet! Mensen moeten contact met elkaar maken, want een van de grootste troeven die we in het leven hebben is elkaar.

Met nauwe samenwerkingen met de doelgroep hebben we zo Saclé ontworpen, de smaak laten testen, en aangepast voor de echte fijnproevers. Zo zijn we na anderhalf jaar uitgekomen op een frisse tropische smaak die je gelijk herkent als Saclé, en dat natuurlijk gedistilleerd en gebotteld in Nederland.

download

"Are you ready for a party?"

We kijken er naar uit om samen met jou alles uit het leven te halen!

Join us for the best celebration of your life.