“The Spirit Of Fun”

Ons verhaal

Het leven draait om tijd doorbrengen met je vrienden, nieuwe herinneringen maken, en natuurlijk zo veel mogelijk plezier maken. Ons doel is om de verfrissende spirit van plezier te brengen, waar je ook bent.

Wij zetten ons daarom ook graag in om de leukste herinneringen te maken, met jou. Saclé organiseert de leukste events en feesten voor iedereen die van een party houdt. Om zo samen herinneringen en banden te maken die je voor altijd bij zullen blijven.

Sacle-Fles
https://sacle.nl/wp-content/uploads/2022/09/cropped-favicon.png

Waar is alles nou eigenlijk begonnen?

Het begon allemaal met een groep vrienden die samen op vakantie gingen naar het tropische
Maleisië. Ze genoten van het warme weer, het helderblauwe water en de sfeer van vrijheid en
avontuur. Op een avond besloten ze om samen een lokale likeur te proeven die gemaakt was
van de heerlijkste tropische vruchten. Ze waren meteen verkocht en dronken het elke avond
als een soort ritueel.

Toen ze terugkwamen in Nederland, misten ze de smaak van die heerlijke
likeur. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloten ze om zelf een likeur te maken met een soortgelijke smaak en hetzelfde gevoel van saam-horigheid en verbinding. Zo ontstond hun eigen merk, geproduceerd in Nederland met een aantal van die-zelfde vruchten.

De likeur kreeg een paarse kleur, die stond voor passie en inventiviteit. Het werd een symbool voor de avontuurlijke geest van de vriendengroep en het zomergevoel dat ze hadden ervaren
op hun vakantie. De likeur werd al snel populair onder vriendengroepen die samen tot in de late nacht genoten van een shot Saclé.

6fbf1edc445d7210e02d20e6e342287a

Onze motivatie

De laatste tijden zijn er veel mensen die aangeven te kampen met eenzaamheid, stress en druk. Om specifiek te zijn: Ruim driekwart van de studenten voelt zich eenzaam, waarvan een kwart een sterke mate van eenzaamheid voelt.

Menselijke connectie is een van de belangrijkste dingen in het leven en dat is wat wij stimuleren met alles wat we bieden. Mensen het leven laten vieren, met elkaar. Dat is waar Saclé zich graag voor inzet! Mensen moeten contact met elkaar maken, want een van de grootste troeven die we in het leven hebben is elkaar.

Met nauwe samenwerkingen met de doelgroep hebben we zo Saclé ontworpen, de smaak laten testen, en aangepast voor de echte fijnproevers. Zo zijn we na anderhalf jaar uitgekomen op een frisse tropische smaak die je gelijk herkent als Saclé, en dat natuurlijk gedistilleerd en gebotteld in Nederland.

download

"Are you ready for a party?"

We kijken er naar uit om samen met jou alles uit het leven te halen!

Join us for the best celebration of your life.